Assistent Boormeester

Word jij onze nieuwe Boormeester?

Albreco zoekt stoere grondwerkers die als assistent Boormeester aan de slag willen. Aanpakkers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame toekomst. Doorpakkers die niet bang zijn om met hun poten in de klei te staan en hun handen vies te maken. Kortom, grondwerkers die graag met onze machines in de weer gaan om samen mooie aardwarmtesystemen te maken.

Voor het installeren van onze aardwarmtesystemen boren we met onze machines eerst gaten in de grond, tot een diepte van 100 tot 200 meter. Zodra dat klaar is plaatsen we onze turbo sondes in het boorgat. Deze zogenaamde warmtewisselaars vormen de basis van het systeem, wat zorgt voor verwarming in de winter en koeling in de zomer. Na het plaatsen van de sondes sluiten we ze op elkaar aan met een verdeler of een verdelerput. Hier is wel wat horizontaal graafwerk voor nodig dus ervaring met een kleine rups-graafmachine (3 ton) zou mooi meegenomen zijn. Na het aansluiten van de sondes gaan we vervolgens met een aanvoer- en retourleiding het gebouw in om het ondergrondse gedeelte van het systeem aan te sluiten op een warmtepomp.

We werken in kleine, hechte en gezellige teams van 2 tot 3 man dus de lijnen zijn bij ons kort. Werkweken liggen gemiddeld rond de 40 uur per week. Bij gebleken geschiktheid leiden we je graag verder op tot Boormeester, zodat je uiteindelijk met je eigen boorteam aan de slag kunt. Mocht je er na gebleken geschiktheid voor kiezen om boormeester te willen worden dan regelen wij verder je opleiding en je C rijbewijs zodat ook jij er uiteindelijk met je eigen ploeg en machines op uit kunt.

 

Onze ideale kandidaat…

– heeft ervaring met grondwerken

– heeft affiniteit met grondwerk machines

– is gewend om nauwkeurig te werken

– kan zelfstandig en in teamverband werken

– werkt graag met z’n handen en buiten

– is in het bezit van rijbewijs B (rijbewijs C is een pré)

– is in het bezit van een (geldige) VCA

– beheerst de Nederlandse taal

– heeft ambitie om opgeleid te worden tot Boormeester

 

 

 

Wat hebben we je te bieden?

Werken bij Albreco betekent een afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband. Dit tegen een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Verder bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een werkweek ligt bij ons gemiddeld tussen de 40 en 44 uur. We bieden je toekomstperspectief binnen een snel groeiende branche. Je bent bij ons aan het juiste adres voor wat betreft opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Voor deze functie geldt een salaris indicatie van tussen de €2.000 en €2.700 bij aanvang, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

Wie zijn wij?

Albreco is een gecertificeerd en door de overheid erkend bedrijf binnen de sector woning en kleine utiliteit. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van duurzame en energiezuinige aardwarmte-installaties in het luxe segment. We doen zelf de grondboringen, plaatsen gesloten bronsystemen en warmtepompen, leggen vloerverwarming aan plaatsen indien gewenst ook zonneboilers en zonnepanelen. Hiermee bieden we onze klanten de ultieme oplossing voor een 100% duurzame woning waar het gebruik van gas en onnodige uitstoot van CO2 tot het verleden behoort. Ons nieuwe hoofdkantoor bevindt zich in Katwijk aan den Rijn en we werken grofweg in de regio Amsterdam – Woerden – Alphen a/d Rijn – Den Haag en incidenteel daarbuiten.

 

Wat zijn onze kernwaarden?

Het Albreco team is jong en dynamisch. Gelet op de omvang van het team zijn de lijnen kort. Verder kennen we een informele werksfeer en bieden we een gezonde en veilige werkomgeving. Aangezien we duurzaam ondernemen hebben we uiteraard extra aandacht voor het milieu.

 

Interesse of meer informatie?

Mail in geval van interesse je sollicitatie met cv en contact info naar  : info@albreco.nl

Mocht je meer info willen bel dan gerust even op 071 303 1560 en vraag naar Petra of Cornella