Monteur W-Installatietechniek

Monteur W-Installatietechniek met ambities in duurzaamheid gezocht!

Als Monteur bij Albreco is geen dag hetzelfde. Je gaat bij ons aardwarmte-pompen installeren en aansluiten op de door ons ontworpen en aangelegde duurzame aardwarmte-systemen. Geen vraag is wat ons betreft te gek en we houden van uitdagingen dus geen dag is hetzelfde. Saaie neuzen die het liefst elke dag hetzelfde doen kunnen nu dus ophouden met lezen. Afwisseling is bij ons namelijk aan de orde van de dag. We sleutelen er samen lustig op los om mooie aardwarmte systemen te installeren. Hierbij staat de vraag van de klant centraal staat en is geen systeem hetzelfde.

Zodra ons deskundige en gecertificeerde boorteam klaar is met het boren, plaatsen en aansluiten van de aardwarmte-sondes ben jij aan de beurt! Super belangrijk werk aangezien de aardwarmte-pomp die jij gaat installeren het kloppend hart vormt van onze systemen.

“Ja, maar ik heb helemaal geen ervaring met de installatie van aardwarmte-pompen” is een vaak gehoorde reactie. Geen probleem! Ook zonder ervaring met aardwarmte-pompen kun je bij ons prima uit de voeten. Zolang je een met diploma afgeronde opleiding hebt gehad in de richting werktuigbouwkunde of installatietechniek én ervaring hebt met het installeren van cv ketels kun je bij ons direct aan de slag. We brengen je de fijne kneepjes van het vak graag verder bij.

Je reist met je eigen goed uitgeruste bestelbus achter het boorteam aan. Ons nieuwe hoofdkantoor bevindt zich in Katwijk (a/d Rijn) en we werken grofweg in de regio Amsterdam – Woerden – Alphen a/d Rijn – Rotterdam.

Uiteraard gaat er niets boven mond tot mond reclame. Tevreden klanten zijn voor ons dan ook uitermate belangrijk. Naast een echte vakman die de beste in zijn vak wil zijn ben je daarom communicatief vaardig en beschik je over een klantgerichte instelling. Je enthousiasme werkt aanstekelijk, je bent leergierig, houdt van aanpakken en gaat geen uitdaging uit de weg.

Onze passie is het bieden van de totaaloplossing voor een 100% duurzame woning waar het gebruik van gas en onnodige uitstoot van CO2 tot het verleden behoort. Vakmanschap met oog voor een groene toekomst staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat hebben we je te bieden?

Werken bij Albreco betekent een afwisselende baan in vast dienstverband tegen een meer dan uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard bieden we je deelname aan het pensioenfonds. Verder krijg je de beschikking over een compleet uitgeruste bestelbus. Werkweken liggen bij ons gemiddeld rond de 40 uur. We bieden je toekomstperspectief binnen een snel groeiende branche waar de komende jaren volop werk voor je is. Je bent bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om opleidings- en doorgroei mogelijkheden. Bij gebleken geschiktheid gaan we graag met je in zee, kun je direct aan de slag en bieden we je een gegarandeerde salarisverhoging van 10%.

Wie zijn wij?

Albreco is een gecertificeerd en door de overheid erkend bedrijf binnen de sector woning en kleine utiliteit. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van duurzame en energiezuinige aardwarmte-installaties in het luxe segment. We doen zelf de grondboringen, plaatsen gesloten bronsystemen en warmtepompen, leggen vloerverwarming aan plaatsen indien gewenst ook zonneboilers en zonnepanelen. Hiermee bieden we onze klanten de totaaloplossing voor een 100% duurzame woning waar het gebruik van gas en onnodige uitstoot van CO2 tot het verleden behoort. We zijn gevestigd in Katwijk aan den Rijn en werken grofweg in de regio Amsterdam – Woerden – Alphen a/d Rijn – Den Haag, oftewel de Bollenstreek en het Groene Hart. We zijn BRL2100, BRL11000 & BRL6000-21, NEN-EN-ISO 9001 en VCA gecertificeerd en erkend.

We zoeken monteurs die…

– minimaal 3 jaar ervaring hebben

– installatie tekeningen kunnen lezen

– zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

– kleine storingen kunnen verhelpen en installaties in kunnen regelen

– ervaring hebben met kunststof leiding systemen

– leergierig en flexibel zijn

– in het bezit zijn van een MBO-3 diploma werktuigbouwkunde of installatietechniek

– in het bezit zijn van rijbewijs B

– de Nederlandse taal goed beheersen

Wat hebben we je te bieden?

– uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

– gebruik van je eigen compleet uitgeruste bestelbus

– uitzicht op een vast dienstverband

– deelname aan het pensioenfonds (cao metaal & techniek)

– een werkweek van 40 uur

– een gezellig en hecht team

– een afwisselende baan

– opleidingsmogelijkheden

– doorgroeimogelijkheden

Wat zijn onze kernwaarden?

– gezonde en veilige werkomgeving

– kleine teams en dus korte lijnen

– jong en dynamisch team

– duurzaam ondernemen

– aandacht voor het milieu

– gecertificeerd en erkend

– informele werksfeer

Interesse of meer informatie?

Mail in geval van interesse je sollicitatie met cv en contact info naar  : info@albreco.nl

Mocht je meer info willen bel dan gerust even op 071 303 1560 en vraag naar Petra of Cornella