GESPECIALISEERD IN:

  • Aardwarmte
  • Bodemenergie
  • Waterbronnen
  • Ontwerp
  • Realisatie
  • Onderhoud
 

Home » Aardwarmtesysteem Bel nu » 071 - 40 12 127

Aardwarmtesysteem

Een aardwarmtesysteem zorgt ervoor dat er warmte uit de aarde wordt gehaald, zodat u minder afhankelijk hoeft te zijn van andere verwarmingen (zoals gas, olie, hout, etc). Omdat de meeste andere verwarmingen gebruik maken van fossiele brandstoffen, zorgt u met een aardwarmtesysteem direct voor de afname van Co2 uistoot. Albreco kan voor u bepalen of een aardwarmtesysteem voor u interessant is en kan een systeem natuurlijk ook voor u aanleggen. Compleet met alle horizontale en vertikale leidingen onder de grond of, als u dat liever heeft, alleen de verticale boringen.

Een aardwarmtesysteem spaart het milieu en uw portemonnee

Hoewel het bouwen van een aardwarmtesysteem een investering vergt, begint u direct met het terugverdienen van geld als het systeem af is. U verwarmt uw huis met aardwarmte in plaats van warmte afkomstig van gas, olie of hout. Het aanleggen van een aardwarmtesysteem vergt het uitvoeren van een aantal boringen waarbij gezocht wordt naar warmtebronnen. Als er genoeg bronnen gevonden zijn, wordt het aardwarmtesysteem afgebouwd en kunt u er gebruik van maken. Door het systeem vaak te gebruiken, dringt u de Co2 uitstoot terug en hoeft u minder gas, olie of hout te kopen.

Contact

Hoewel het aardwarmtesysteem niet een ingewikkeld systeem is, kan de hele organisatie rond de aanleg nog veel vragen oproepen. Voor u is het heel eenvoudig om antwoorden op uw vragen over het aardwarmtesysteem te krijgen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 071 – 40 12 127 of u kunt een mail sturen naar info@albreco.nl.


Interessant? Deel deze pagina