Over ons

Duurzame aardwarmte- en zonne-energiesystemen ontwerpen en installeren is wat wij doen. Wij leveren dus zowel het ontwerp als de uitvoering én de service, dus alles in 1 hand. Met onze aardwarmtesystemen kunt u duurzaam en energiezuinig verwarmen in de winter, koelen in de zomer en daarnaast geniet u het hele jaar door van warm water. En dat alles 100% gasloos!

Albreco werkt met een hecht team van 10-15 werknemers. Albreco heeft in de afgelopen 14 jaar bijna 2000 aardwarmtesystemen in Nederland geïnstalleerd voor bedrijven en particulieren.

Wij zijn door de overheid gecertificeerd en erkend. Albreco is gevestigd in Katwijk en we werken grofweg in de regio Amsterdam – Woerden – Alphen a/d Rijn – Rotterdam – Den Haag.

De aarde bevat voor de komende 10.000 jaar meer dan genoeg energie om alle bestaande woningen te verwarmen en is daarmee een vrijwel onuitputtelijke en uitermate duurzame energiebron. Wilt u graag uw huidige of nieuwe woning op verantwoorde wijze comfortabel én energiezuinig maken? Gebruik dan aardwarmte. De aanleg is een waardevolle investering voor uzelf en de volgende generaties; voor de aarde, uw comfort én voor uw portemonnee.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zijn wij gecertificeerd voor BRL2100, BRL6000-21, BRL11000 en VCA. Verder zijn we erkend door de overheid voor het ontwerpen en realiseren van gesloten bronsystemen (BRL2100 en BRL11000)