Vacature Grondwerker

Wie zoeken we?

Wij zoeken iemand die als grondwerker aan de slag wil. Iemand die van aanpakken weet en een bijdrage willen leveren aan een duurzame toekomst. Een doorpakker die niet bang is om met zijn voeten in de klei te staan en zijn handen vies te maken.

Voor het installeren van onze aardwarmtesystemen boren we met onze machines eerst gaten in de grond, tot een diepte van 100 tot wel 200 meter. Als dat klaar is plaatsen we de sondes in het boorgat. Deze zogenaamde warmtewisselaars zorgen voor verwarming in de winter en koeling in de zomer. Na het plaatsen van de sondes sluiten we ze op elkaar aan met een verdeler of een verdelerput. Hier is wel wat horizontaal graafwerk voor nodig dus ervaring met een kleine rups-graafmachine (3 ton) zou helemaal mooi meegenomen zijn. Na het aansluiten van de sondes gaan we het gebouw in om het ondergrondse gedeelte van het systeem aan te sluiten op een warmtepomp.

We werken in kleine, hechte en gezellige teams van 2 tot 3 man dus de lijnen zijn bij ons kort. Werkweken liggen bij ons gemiddeld tussen de 40 en 44 uur per week. Bij gebleken geschiktheid leiden we je graag verder op, zodat je uiteindelijk als boormeester met je eigen team aan de slag kunt. Mocht je er voor kiezen om uiteindelijk boormeester te willen worden dan regelen wij ook je C rijopleiding zodat je er zelfstandig met je ploeg en machines op uit kunt.

Lijkt dit je wel wat? Werk je daarnaast graag buiten en ben je in het bezit van je VCA en rijbewijs B? Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Wat hebben we je te bieden?

Werken bij Albreco betekent een afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband. Dit tegen een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Verder bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een werkweek ligt bij ons gemiddeld rond de 40- 44 uur. We bieden je toekomstperspectief binnen een gestaag groeiende branche en je bent bij ons aan het juiste adres voor wat betreft opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Interesse gekregen in deze vacature? stuur dan je CV naar info@albreco.nl of bel even naar 071 30 31 560

Onze kernwaarden

– gezonde en veilige werkomgeving
– informele werksfeer
– jong en dynamisch team
– aandacht voor het milieu
– duurzaam ondernemen
– gecertificeerd en erkend
– korte lijnen

We zoeken iemand die:

– ervaring heeft met grondwerken
– affiniteit heeft met grondwerk machines
– in het bezit is van rijbewijs B
– van aanpakken weet
– graag buiten werkt
– niet bang is om z’n handen vies te maken
– leergierig en flexibel is
– de Nederlandse taal beheerst
– per direct beschikbaar is

Wat hebben we je te bieden?

– een goed markt conform salaris
– uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
– CAO Bouw
– uitzicht op een vast dienstverband
– een dynamische werkomgeving
– een gezellig en hecht team
– opleidingsmogelijkheden
– bijdragen aan een duurzame toekomst