PROJECTLEIDER Installatietechniek

Albreco Duurzame Installaties

Onze passie is het bieden van de duurzame totaaloplossingen voor gebouwen. Dat doen wij door het ontwerpen, realiseren en beheren van aardwarmtepomp installaties, WTW-Installaties, vloerverwarming, zonnecollectors, PV-panelen en nog veel meer! Hierbij staat vakmanschap met oog voor een groene, gasloze toekomst hoog in het vaandel. Wij leveren dus zowel het ontwerp, de uitvoering én de service, waarmee we ons onderscheiden van veel installateurs. 

In de afgelopen 13 jaar hebben we al meer dan 1500 aardwarmtesystemen in Nederland geïnstalleerd voor bedrijven en particulieren. Om dit allemaal uit te kunnen voeren zijn we voor de volgende normen gecertificeerd en erkend door de overheid;

– BRL-KBI-6000 (00&21)

– BRL-SKB-11000

– BRL-SIKB-2100

– VCA

– NEN-EN-ISO 9001

Wie zoeken we?

Op dit moment werken we met een hecht team van 10-15 werknemers. Ter uitbreiding zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren projectleider voor de W-installatie, met passie voor duurzame installaties.

Bij Albreco kom je te werken in een modern, groeiend bedrijf dat graag voorop blijft lopen in de branche. In deze uitdagende functie als projectleider ben je er verantwoordelijk voor dat de projecten op tijd, met de juiste kwaliteit en conform begroting worden opgeleverd. Ook ben je verantwoordelijk voor de planning.

Verder bezoek je regelmatig vergaderingen en projectlocaties, en stuurt daarbij onze monteurs aan die op verschillende projecten bezig zijn. Overleggen met de werkvoorbereider en werk afstemmen behoort ook tot jouw taak. Elke dag heb jij als doel de hoogst mogelijke kwaliteit te behalen op basis van de wensen van onze uiteenlopende opdrachtgevers.

Wat hebben we je te bieden?

Werken bij Albreco betekent een afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband. Dit tegen een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Verder bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een werkweek ligt bij ons gemiddeld rond de 40 uur. We bieden je toekomstperspectief binnen een gestaag groeiende branche en je bent bij ons aan het juiste adres voor wat betreft opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Interesse gekregen in deze vacature? stuur dan je CV naar info@albreco.nl of bel even naar 071 30 31 560

Onze kernwaarden

– gezonde en veilige werkomgeving
– informele werksfeer
– jong en dynamisch team
– aandacht voor het milieu
– duurzaam ondernemen
– gecertificeerd en erkend
– korte lijnen

Wat neem je mee?

– HBO Werktuigbouwkunde / Installatietechniek
– werkervaring in de Installatietechniek
– ervaring met airco’s, WTW en of warmtepompen is een pre
– ervaring met Stabicad is een pre
– VCA
– Rijbewijs B

Wat hebben we je te bieden?

– een goed markt conform salaris
– uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
– CAO Metaal en Techniek
– uitzicht op een vast dienstverband
– een dynamische werkomgeving
– een gezellig en hecht team
– opleidingsmogelijkheden
– bijdragen aan een duurzame toekomst