Albreco zoekt: een Projectleider W-installaties

Albreco zoekt een ervaren Projectleider Werktuigbouwkundige (CV) Installaties om onze groei te verwezenlijken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van duurzame, gasloze (aard)warmtepomp verwarmingssystemen. Met een team van twaalf toegewijde collega’s streven we ernaar om voorop te lopen in onze branche. Als Projectleider ben jij de spil in het web, verantwoordelijk voor het tijdig en kwalitatief voorbereiden, uitvoeren en afronden van projecten binnen het gestelde budget.

Projectleider W-installaties,
met passie voor duurzame installaties

Als Projectleider bij Albreco ben je de drijvende kracht achter het succesvol realiseren van complexe installatieprojecten. Je hebt een sleutelrol in het coördineren van het gehele project, vanaf het eerste klantcontact tot de uiteindelijke oplevering. Jouw taken omvatten onder andere:

🔍 Klantgerichte communicatie: Je onderhoudt nauw contact met onze opdrachtgevers, neemt deel aan bouwvergaderingen en bezoekt projectlocaties om ervoor te zorgen dat de verwachtingen worden overtroffen.

📋 Planning en coördinatie: Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de projectplanning, waarbij je streeft naar optimale efficiëntie.

👥 Teamleiding: Indien nodig geef je sturing aan onze monteurs die op verschillende projecten actief zijn. Je inspireert en motiveert het team om topprestaties te leveren.

📝 Werkvoorbereiding: Samenwerking met de werkvoorbereider is cruciaal om ervoor te zorgen dat alle benodigde middelen beschikbaar zijn om projecten soepel te laten verlopen.

🔧 Kwaliteitsborging: Je hebt een scherp oog voor detail en streeft ernaar de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, volgens de wensen van onze diverse opdrachtgevers en de eisen van ons kwaliteitssysteem.

 

Wat neem je mee?

✨ HBO Werktuigbouwkunde/Installatietechniek (of een afgeronde MBO-opleiding met vergelijkbaar werk- en denkniveau).
✨ Minimaal enkele jaren relevante werkervaring binnen de Installatietechniek.
✨ Ervaring met HVAC (Heating, Ventilation, and Air Conditioning).
✨ Kennis van tekenprogramma’s, waaronder Stabicad, is een pre.
🚗 Rijbewijs B en VCA-certificering.

Wat hebben wij je te bieden?

Bij Albreco kom je terecht in een modern en groeiend bedrijf dat toekomstgericht is. We bieden een boeiende en afwisselende functie, met volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij:

💼 Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.
💼 Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en toepassing van de CAO Metaal en Techniek.
💼 Mogelijkheid tot een vast dienstverband.
🚗 Een leaseauto, laptop en telefoon voor jouw functie.
🤝 Een hecht en gezellig team van collega’s.
📚 Ruime mogelijkheden voor opleiding en loopbaanontwikkeling.
🌱 De kans om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Interesse?

Ben je enthousiast over deze vacature? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen en je cv te sturen naar 📧recruitment@albreco.nl of bel onze collega Bert-Jan op 📞06-10593297.  We kijken uit naar jouw sollicitatie en de kans om samen een duurzame toekomst te bouwen!