Vacature Kraanmachinist / Assistent Boormeester

Wie zoeken we?

We zoeken een gemotiveerde collega die dagelijks vroeg voor ons op pad gaat met het boorteam, de vrachtwagen en onze kleine rups-graafmachine (3 ton). Eenmaal op locatie aangekomen wacht je volgende taak. Je lost de graafmachine en gaat aan de slag met het nauwkeurig graven van sleuven en spoelgaten. Na jouw graafwerk ga je samen met ons team leidingen in de goten leggen om de geplaatste aardwarmtesondes op elkaar aan te sluiten. Naast de transport- en graafwerkzaamheden ga je ons grondboor team assisteren bij zowel het boren als het leggen en aansluiten van de leidingen. Hierna zorg jij er uiteraard voor dat alles weer netjes wordt dichtgegooid en afgewerkt. Je bent dagelijks aan het werk op wisselende locaties.

We zoeken een echte doorpakker die graag buiten werkt, niet bang is van fysiek werk noch om z’n handen vies te maken. Daarnaast heb je ervaring met een (kleine) rups-graafmachine en ben je in het bezit van een geldige VCA en bij voorkeur ook een rijbewijs C (of BE). Ben je nog niet in het bezit van de gevraagde rijbewijzen dan is er geen man overboord. Bij gebleken geschiktheid behoort een rijopleiding namelijk tot de mogelijkheden.

Wat hebben we je te bieden?

Werken bij Albreco betekent een afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband. Dit tegen een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Verder bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een werkweek ligt bij ons gemiddeld rond de 40 uur. We bieden je toekomstperspectief binnen een gestaag groeiende branche en je bent bij ons aan het juiste adres voor wat betreft opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Interesse gekregen in deze vacature? stuur dan je CV naar info@albreco.nl of bel even naar 071 30 31 560

Onze kernwaarden

– gezonde en veilige werkomgeving
– informele werksfeer
– jong en dynamisch team
– aandacht voor het milieu
– duurzaam ondernemen
– gecertificeerd en erkend
– korte lijnen

We zoeken iemand die:

– ervaring heeft met grondwerken
– goed overweg kan met een graafmachine
– in het bezit is van rijbewijs C (of BE)
– in het bezit is van een geldige VCA
– nauwkeurig kan werken
– van aanpakken weet en graag buiten werkt
– Het liefst per direct beschikbaar is
– zelfstandig en in teamverband kan werken

Wat hebben we je te bieden?

– een goed markt conform salaris
– uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
– CAO Bouw
– uitzicht op een vast dienstverband
– een dynamische werkomgeving
– een gezellig en hecht team
– opleidingsmogelijkheden
– bijdragen aan een duurzame toekomst