Vacature Projectleider

Albreco Duurzame Installaties

Onze passie is het bieden van de duurzame totaaloplossingen voor gebouwen. Dat doen wij door het ontwerpen, realiseren en beheren van aardwarmtepomp installaties, WTW-Installaties, vloerverwarming, zonnecollectors, PV-panelen en nog veel meer! Hierbij staat vakmanschap met oog voor een groene, gasloze toekomst hoog in het vaandel. Wij leveren dus zowel het ontwerp, de uitvoering én de service, waarmee we ons onderscheiden van veel installateurs. 

In de afgelopen 13 jaar hebben we al meer dan 1500 aardwarmtesystemen in Nederland geïnstalleerd voor bedrijven en particulieren. Om dit allemaal uit te kunnen voeren zijn we voor de volgende normen gecertificeerd en erkend door de overheid;

– BRL-KBI-6000 (00&21)

– BRL-SKB-11000

– BRL-SIKB-2100

– VCA

– NEN-EN-ISO 9001

Wie zoeken we?

Als servicemonteur en regeltechnicus zorg jij ervoor dat de gebouwgebonden installaties van onze klanten optimaal functioneren. Je voert zelfstandig de installatie en inbedrijfstelling uit van de werktuigbouwkundige regeltechnische installatie. Je doet dit volgens de specificaties in de opdracht en hebt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering hiervan.

Je bent verantwoordelijk voor het inregelen/in bedrijfstellen van de warmtepompen, het inregelen en installeren van de naregeling van de vloerverwarming, het installeren en inregelen van warmte terug win installaties (WTW) en van airco’s.

Verder ben je verantwoordelijk voor de service, onderhoud en storingen van de installaties. Je werkt nauw samen met onze projectleider en werkvoorbereider, collega monteurs, klanten en onderaannemers.

Wat hebben we je te bieden?

Werken bij Albreco betekent een afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband. Dit tegen een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Verder bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een werkweek ligt bij ons gemiddeld rond de 40 uur. We bieden je toekomstperspectief binnen een gestaag groeiende branche en je bent bij ons aan het juiste adres voor wat betreft opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Interesse gekregen in deze vacature? stuur dan je CV naar info@albreco.nl of bel even naar 071 30 31 560

Onze kernwaarden

– gezonde en veilige werkomgeving
– informele werksfeer
– jong en dynamisch team
– aandacht voor het milieu
– duurzaam ondernemen
– gecertificeerd en erkend
– korte lijnen

Wat neem je mee?

– MBO Elektrotechniek of werktuigbouwkunde met elektrotechnische vakkennis
– enkele jaren ervaring in de installatiebranche en specifiek elektrotechniek
– je bent in het bezit van rijbewijs B
– Je bent in het bezit van een geldige VCA (of bereid deze te halen)
– Een klant- en servicegerichte instelling

Wat hebben we je te bieden?

– een goed markt conform salaris
– uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
– CAO Metaal en Techniek
– uitzicht op een vast dienstverband
– een dynamische werkomgeving
– een gezellig en hecht team
– opleidingsmogelijkheden
– bijdragen aan een duurzame toekomst