Albreco zoekt: een Machnist Minigraver

Albreco ontwerpt en installeert duurzame, gasloze aardwarmtesystemen.  Albreco bestaat momenteel uit een hecht team van 10-15 werknemers. Ter uitbreiding zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren :

Minigraver machinist,
met passie voor duurzame installaties

We zoeken een gemotiveerde collega die dagelijks samen met een collega op pad gaat met een vrachtwagen (of bestelbus met aanhanger) en 1 van onze kleine rups-graafmachines (2-4 ton). Je gaat dan ofwel meehelpen bij het uitvoeren van de diepe machinale grondboringen (van 100 tot wel 200 meter diep) of anders horizontaal leidingwerk aansluiten.

Als je met de boorploeg meegaat zal je werk vooral bestaan uit het meehelpen bij het uitvoeren van de grondboringen. Vrijwel alles gaat machinaal, dus je moet wel feeling voor machines hebben.

Als je leidingwerk moet gaan aanleggen ga je eerst aan de slag met het nauwkeurig graven van sleuven. Na jouw graafwerk ga je PE leidingen in de sleuven leggen om de geplaatste aardwarmtesondes op elkaar aan te sluiten. Hierna zorg jij er uiteraard voor dat alles weer netjes wordt dichtgegooid en afgewerkt. Je bent dagelijks aan het werk op wisselende locaties.

We zoeken een echte doorpakker die graag buiten werkt, niet bang is van fysiek werk noch om z’n handen vies te maken. Daarnaast heb je ervaring met een (kleine) rups-graafmachine en ben je in het bezit van een geldige VCA en bij voorkeur ook een rijbewijs C (of BE). Ben je nog niet in het bezit van de gevraagde rijbewijzen dan is er nog geen man overboord. Bij gebleken geschiktheid behoort een rijopleiding namelijk tot de mogelijkheden.

Wat hebben we je te bieden?

Werken bij Albreco betekent een afwisselende uitdagende baan, met uitzicht op een vast dienstverband. Dit tegen een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Verder bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en val je onder de Bouw CAO.

We zoeken het liefst iemand die fulltime komt werken, maar parttime is eventueel ook mogelijk.

We bieden je toekomstperspectief binnen een hard groeiende branche en je bent bij ons aan het juiste adres wat betreft opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Interesse gekregen in deze vacature? Stuur dan je CV naar info@albreco.nl of bel even naar 071 30 31 560.

 

Onze kernwaarden

– gasloos verwarmen en koelen
– gezonde en veilige werkomgeving
– informele werksfeer
– jong en dynamisch team
– aandacht voor het milieu
– duurzaam ondernemen
– gecertificeerd en erkend
– korte lijnen

 

 

Wat neem je mee?

– Een aantal jaren werkervaring in de grondverzet branche
– ervaring met grondverzet machines
– VCA diploma is een pre
– Rijbewijs B. BE, C of CE

Wat hebben we je te bieden?

– een goed markt conform salaris
– uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
– bouw CAO
– uitzicht op een vast dienstverband
– een dynamische werkomgeving
– een gezellig en hecht team
– opleidingsmogelijkheden
– bijdragen aan een duurzame toekomst