Albreco zoekt: een (leerling) Monteur W-Installaties

Albreco ontwerpt en installeert duurzame, gasloze verwarmingssystemen.  Albreco bestaat momenteel uit een hecht team van 10-15 werknemers. Ter uitbreiding zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren:

Monteur W-installaties,
met passie voor duurzame installaties

Als Monteur bij Albreco is geen dag hetzelfde. Je gaat bij ons onder andere (aard) warmtepompen installeren en aansluiten op de door ons zelf ontworpen en aangelegde gesloten bronsystemen. Albreco installeert naast warmtepompen ook WTW, waterleidingen, riool, sanitair, PV-panelen, zonnecollectoren. Geen vraag is wat ons betreft te gek en we houden van uitdagingen.

Onze passie is het bieden van de totaaloplossing voor een 100% duurzame woning waar het gebruik van gas en onnodige uitstoot van CO2 tot het verleden behoort. Vakmanschap met oog voor een groene toekomst staat bij ons hoog in het vaandel.

Als monteur bij Albreco is bijna geen dag  hetzelfde. Afwisseling is bij ons namelijk aan de orde van de dag. We sleutelen er samen lustig op los om allerlei mooie  duurzame systemen te installeren. Hierbij staat altijd de vraag van de klant en uitvoering volgens ons kwaliteitssysteem centraal.

Zodra ons deskundige en gecertificeerde boorteam klaar is met het aanbrengen van de aardwarmte-sondes ben jij aan de beurt! Super belangrijk werk aangezien de aardwarmtepomp die jij gaat installeren het kloppend hart vormt van onze systemen.

“Ja, maar ik heb helemaal geen ervaring met de installatie van aardwarmte-pompen” is een vaak gehoorde reactie. Geen probleem! Ook zonder ervaring met aardwarmte-pompen kun je bij ons prima uit de voeten. Zolang je een met diploma afgeronde opleiding hebt gehad in de richting werktuigbouwkunde of installatietechniek én ervaring hebt met het installeren van cv ketels kun je bij ons direct aan de slag. We brengen je de fijne kneepjes van het vak graag verder bij.

Ons nieuwe hoofdkantoor bevindt zich in Katwijk (a/d Rijn) en we werken grofweg in de regio Amsterdam – Woerden – Alphen a/d Rijn – Rotterdam. Je rijdt echter meestal vanuit huis, met een eigen goed uitgeruste bestelbus, naar alle projecten.

Uiteraard gaat er niets boven mond tot mond reclame. Tevreden klanten zijn voor ons dan ook uitermate belangrijk. Naast een echte vakman (die de beste in zijn vak wil zijn) ben je daarom communicatief vaardig en beschik je over een klantgerichte instelling. Je enthousiasme werkt aanstekelijk, je bent leergierig, houdt van aanpakken en gaat geen uitdaging uit de weg.

Wat hebben we je te bieden?

Werken bij Albreco betekent een afwisselende uitdagende baan, met uitzicht op een vast dienstverband. Dit tegen een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Verder bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je valt onder de CAO Metaal & Techniek.

We zoeken het liefst iemand die fulltime komt werken, maar parttime is eventueel ook mogelijk.

We bieden je toekomstperspectief binnen een hard groeiende branche en je bent bij ons aan het juiste adres wat betreft opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Interesse gekregen in deze vacature? Stuur dan je CV naar info@albreco.nl of bel even naar 071 30 31 560.

Onze kernwaarden

– gasloos verwarmen en koelen
– gezonde en veilige werkomgeving
– informele werksfeer
– jong en dynamisch team
– aandacht voor het milieu
– duurzaam ondernemen
– gecertificeerd en erkend
– korte lijnen

 

 

Wat neem je mee?

– een afgeronde opleiding MBO Werktuigbouwkunde / Installatietechniek
–  aan aantal jaren werkervaring in de Installatietechniek
– ervaring met airco’s, WTW en of warmtepompen is een pre
– VCA diploma is een pre
– Rijbewijs B

Wat hebben we je te bieden?

– een goed markt conform salaris
– uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
– CAO Metaal en Techniek
– uitzicht op een vast dienstverband
– een dynamische werkomgeving
– een gezellig en hecht team
– opleidingsmogelijkheden
– bijdragen aan een duurzame toekomst