MONTEUR of LEERLING MONTEURS Installatietechniek

Albreco Duurzame Installaties

Wie zoeken we?

Als Monteur bij Albreco is geen dag hetzelfde. Je gaat bij ons aardwarmte-pompen installeren en aansluiten op de door ons ontworpen en aangelegde duurzame aardwarmte-systemen. Geen vraag is wat ons betreft te gek en we houden van uitdagingen dus geen dag is hetzelfde. Afwisseling is bij ons namelijk aan de orde van de dag. We sleutelen er samen lustig op los om mooie aardwarmte systemen te installeren. Hierbij staat de vraag van de klant centraal staat en is geen systeem hetzelfde.

Zodra ons deskundige en gecertificeerde boorteam klaar is met het boren, plaatsen en aansluiten van de aardwarmte-sondes ben jij aan de beurt! Super belangrijk werk aangezien de aardwarmte-pomp die jij gaat installeren het kloppend hart vormt van onze systemen.

“Ja, maar ik heb helemaal geen ervaring met de installatie van aardwarmte-pompen” is een vaak gehoorde reactie. Geen probleem! Ook zonder ervaring met aardwarmte-pompen kun je bij ons prima uit de voeten. Zolang je een met diploma afgeronde opleiding hebt gehad in de richting werktuigbouwkunde of installatietechniek én ervaring hebt met het installeren van cv ketels kun je bij ons direct aan de slag. We brengen je de fijne kneepjes van het vak graag verder bij.

Je reist met je eigen goed uitgeruste bestelbus achter het boorteam aan. Ons nieuwe hoofdkantoor bevindt zich in Katwijk (a/d Rijn) en we werken grofweg in de regio Amsterdam – Woerden – Alphen a/d Rijn – Rotterdam.

Uiteraard gaat er niets boven mond tot mond reclame. Tevreden klanten zijn voor ons dan ook uitermate belangrijk. Naast een echte vakman die de beste in zijn vak wil zijn ben je daarom communicatief vaardig en beschik je over een klantgerichte instelling. Je enthousiasme werkt aanstekelijk, je bent leergierig, houdt van aanpakken en gaat geen uitdaging uit de weg.

Onze passie is het bieden van de totaaloplossing voor een 100% duurzame woning waar het gebruik van gas en onnodige uitstoot van CO2 tot het verleden behoort. Vakmanschap met oog voor een groene toekomst staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat hebben we je te bieden?

Werken bij Albreco betekent een afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband. Dit tegen een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Verder bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een werkweek ligt bij ons gemiddeld rond de 40 uur. We bieden je toekomstperspectief binnen een gestaag groeiende branche en je bent bij ons aan het juiste adres voor wat betreft opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Interesse gekregen in deze vacature? stuur dan je CV naar info@albreco.nl of bel even naar 071 30 31 560

 

Onze kernwaarden

– gezonde en veilige werkomgeving
– informele werksfeer
– jong en dynamisch team
– aandacht voor het milieu
– duurzaam ondernemen
– gecertificeerd en erkend
– korte lijnen

We zoeken monteurs die:

–  het liefst minimaal 3 jaar ervaring hebben (pre)
– installatie tekeningen kunnen lezen
– zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
– kleine storingen kunnen verhelpen en installaties in kunnen regelen
– ervaring hebben met kunststof leiding systemen
– leergierig en flexibel zijn
– in het bezit zijn van een MBO-3 diploma werktuigbouwkunde of installatietechniek (of deze willen behalen)
– in het bezit zijn van rijbewijs B

Wat hebben we je te bieden?

– een goed markt conform salaris
– uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
– CAO Metaal en Techniek
– uitzicht op een vast dienstverband
– een dynamische werkomgeving
– een gezellig en hecht team
– opleidingsmogelijkheden
– bijdragen aan een duurzame toekomst